marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bani pentru căldură alocați de Consiliul Județean Mehedinți

Consilierii județeni s-au întrunit în cadrul ședinței ordinare a lunii octombrie, și au aprobat o rectificare a bugetului propriu al CJ Mehedinți.

Trebuie spus că am realizat proiectul de hotărâre care a vizat rectificarea bugetară având în vedere, atât necesitățile Primăriei Drobeta Turnu Severin legate de asigurarea agentului termic, necesitățile legate de investiții, cât și pe cele de personal, în cazul instituțiilor subordonate Consiliului Județean Mehedinți”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

În urma votului consilierilor locali, s-au alocat 1,5 milioane lei către Primăria Drobeta Turnu Severin, bani care vor fi folosiți pentru cumpărarea de combustibil necesar încălzirii în sistem centralizat în oraș, în această iarnă. Pentru proiectarea și execuția lucrărilor de iluminat arhitectural al chipului lui Decebal de pe Clisura Dunării, din bugetul Consiliului Județean, s-a alocat suma de 250 000 lei, obiectivul fiind unul extrem de important pentru turismul din județul Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova


La capitolul cheltuieli de personal, din bugetul Consiliului Județean, pentru plata salariilor angajaților din instituțiile subordonate, s-au alocat 900 000 lei către Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți, 160 000 lei, către Direcția Publică Comunitară de Evidență a Persoanelor, 288 000 lei, către Muzeul Regiunii Porților de Fier, 240 000 lei, către Centrul Cultural Nichita Stănescu, 230 000 lei către Biblioteca Județeană ”I.G. Bibicescu” și 140 000 lei, către Direcția Administrarea Geoparcului ”Platoul Mehedinți”.

Politica