miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mangia: „Îl las pe Mitriță la echipa a doua, e ok?”

Antrenorul italian al CSU Craiova a prefațat meciul cu Iași, dar a vorbit și despre partida echipei a doua cu FCU Craiova.

Despre jocul de la Iași, Mangia a spus: „Va fi un meci dificil, este greu la Iași. Aseară nu am sărbătorit, ne-am odihnit, pentru că trebuie să ne recuperăm fizic și mental. Chiar dacă e cea de-a treia deplasare la rând, sunt sigur că vom face un meci bun. Ei vin după 5 înfrângeri, de aceea trebuie să fim precauți. Iași vrea să revină în campionat, pentru că are o echipă bună”.

Markovic va sta o lună!
Antrenorul italian a vorbit și despre jucători în particular: „Donkor e un jucător important pentru noi. Ieri a greșit, apoi a dat gol. Dar pentru stilul nostru e un jucător important pentru că e rapid. Meza Colli va fi un jucător important pentru noi, dar trebuie să fim calmi, să avem răbdare. Nici Bărbuț nu a făcut mare lucru timp de 2 luni, iar la ultimele 2 meciuri a dat 2 pase de gol. Markovic are nevoie de operație, nu e extrem de grav, dar o lună va fi «out»”.
Întrebat dacă va lăsa o serie de jucători la echipa a doua pentru meciul cu FCU Craiova, Mangia a răspuns ironic: „Îl las pe Mitriță la echipa a doua, e ok?”
Despre disputa cu Iași, Martic a declarat: „E un meci foarte dificil. Tot timpul acolo am avut viață grea, trebuie să fim concentrați, să jucăm precum o echipă și asta ne va ajuta să obținem un rezultat bun. Pentru mine e important să câștigăm fiecare meci, nu ne gândim acum la cupă și campionat. Sistemul folosit în sezonul trecut îmi permitea să urc mai mult, să fiu mai prezent în ofensivă, acum trebuie să stau mai mult în apărare. Cu toții știm cum e terenul pe Oblemenco, e din fericire un pic mai bun decât în trecut, dar noi nu trebuie să ne gândim la teren, ci doar să ne facem treaba, indiferent de condiții”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica