sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Femeia de serviciu recunoaște că i-a făcut pedichiura șefului. ”M-a rugat şi în final nu am avut ce să fac. I-am făcut”

Femeia de serviciu care apare într-o fotografie cu Marian Rotaru, directorul Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu, în timp ce-i face pedichiura, a recunoscut că este adevărat. Marian Rotaru a explicat, după apariția fotografiei în care apărea cu un picior într-un lighean şi cu celălalt în poala angajatei sale, că suferise o luxaţie la picior şi că o rugase pe femeia de serviciu să-i schimbe faşa elastică de la picior.

Femeia de serviciu a declarat că „Da, eu eram! Îi făceam o pedichiură! Este adevărul adevărului! Practic, nu m-a obligat. Eu am lucrat acum vreo 14 ani în aşa ceva, de 12 ani lucrez în Patrimoniu şi a auzit că mă pricep. Văd că spune că i-am pus o faşă, dar nu e adevărat! Îi faceam o pedichiură. M-a rugat şi în final nu am avut ce să fac. I-am făcut. A fost singura dată. Aflase că mă pricep, de unde nu ştiu…“.

De altfel, femeia a spus că a fost și jignită de Marian Rotaru și că a fost chiar luată cu ambulanţa de la serviciu: „Eu, care am şi nişte probleme de sănătate, o dată am fost luată cu salvarea de la serviciu, ne tot stresează, înjurături. Eu, oricum, am un Dumnezeu deasupra capului, o familie, doi copii şi eu nu am să mint niciodată. Acum, dacă o să fiu dată afară, o să fiu umilită, asta mi-a fost soarta, până aici s-a mers. Poza este de la început, când a venit dânsul, acum doi ani”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica