sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Ce să-ți mai dea? Ți-a inventat un penalty!”

Fostul arbitru Adrian Porumboiu nu pierde niciun prilej să-l taxeze pe antrenorul CSU Craiova, Devis Mangia.
În weekend, CSU a smuls un punct în fața celor de la Hermannstadt, grație unei lovituri de la 11 metri dictată de arbitrul Iulian Călin. Centralul a arătat punctul cu var, chiar dacă
între Tătar și Cicâldău nu a existat vreun contact. La interviurile de la finalul meciului, Devis Mangia s-a plâns, între altele, și de maniera de arbitraj. Fapt care a determinat următoarea reacție din partea lui Adrian Porumboiu:
„Călin părea un arbitru promiţător, începuse bine. Ce a făcut la Craiova e inexplicabil, mai ales că era aproape, a avut faza în faţa lui. Şi „prietenul” meu Mangia mai avea tupeu să se plângă de arbitri! Păi, ce să-ţi mai dea? Ţi-a inventat un penalty!”.
Nu este prima dată când fostul patron de la Vaslui îl atacă pe Mangia. La finalul lui iulie, după ce CSU Craiova pierduse Supercupa și toate punctele cu Sepsi, Porumboiu declara:
„Mangia e modest. Dacă îl angajam, îl dădeam afară în 50 de secunde. E unul dintre cei mai slabi antrenori. Văd că se antrenează să vorbească engleza, poate prinde un contract în țările arabe. Nu poți juca cu un sistem cu trei fundași centrali în linie. Toți trei sunt rigizi, greoi și pasează slab. Kelici e vai de mama lui! Ce antrenor ești tu, nea Mangia? Eu nu am văzut antrenor italian mai slab decât acest Mangia. Este un simulacru de antrenor. Se vede că a antrenat numai la echipele de copii și juniori. Te doare capul, e un antrenor modest, modest”.

Politica