luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCSB pierde un titular înaintea duelului de pe „Oblemenco”

CSU nu se va baza pe Alexandru Cicâldău contra liderului, dar și FCSB are o problemă mare în ofensivă.

Nicolae Dică nu are probleme cu accidentați ori suspendați înaintea partidei din Bănie. Are probleme cu patronul Gigi Becali, care i-a eliminat un jucător din lot. După înfrângerea cu Concordia Chiajna, de la Voluntari, Becali și-a îndreptat tirul spre copiii de trupă Dennis Man și Florin Tănase.

Patronul celor de la FCSB a anunțat, la cald, imediat după eșecul contra lui Dorinel Munteanu, că Tănase sare din schemă pentru partida cu CSU Craiova. Conducătorul clubului bucureștean s-a arătat nemulțumit de prestațiile celui căruia îi încredințase chiar banderola. Becali a izbucnit după meci: „Tănase să dea gol, dar o să dea altă dată. Cu Craiova nu cred că va avea ocazia să dea. Dă gol, dacă ești atacant”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

MM Stoica îl dorea și pe Bancu eliminat

Dacă Becali și-a luat jucătorii în colimator, oficialul fcsbist Mihai Stoica a pus ținta pe centralul meciului CSU Craiova – Hermannstadt, Iulian Călin. Stoica apreciază că Bancu ar fi trebuit să primească minim un cartonaș galben, care l-ar fi făcut indisponibil pentru meciul cu FCSB: „Bancu loveşte cu palma un adversar căzut, Călin nu vede sau se face că nu vede. Bancu nu e eliminat, nu primeşte nici măcar cartonaş galben. Ar fi fost al 4- lea, conform comentatorilor. Bancu va juca cu FCSB. Fedele face fault de galben,

Călin nu vede sau se face că nu vede. Călin lasă jocul să continue şi Dumitriu ia al 2-lea galben, Sibiul rămâne în 10. Călin îşi desăvârşeşte opera. Bravo, Căline, încă o dată felicitări!”.

 

Politica