luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Criminalul din Vâlcea care și-a omorât concubina a fost arestat

Bărbatul care și-a omorât în bătaie iubita, care era cu 7 ani mai mare, a fost arestat pentru 30 de zile. Cum și de ce a ucis-o pe femeia iubită?

La sfârșitul săptămânii trecute un bărbat din Tetoiu, județul Vâlcea, a sunat la 112 și a anunțat autoritățile că și-a bătut concubina până a omorât-o. Magistraţii Tribunalului Vâlcea au emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pe 30 de zile. Vâlceanul este acuzat de „omor comis asupra unui membru de familie”, pentru că deşi nu erau căsătoriţi cu acte, cei doi , agresor şi victimă, locuiau de mult timp împreună.

Reamintim că tragicul incident a avut loc sâmbătă, 29 septembrie, în localitatea Tetoiu din județul Vâlcea. Crima a fost generată de un scandal în familie. Cei doi lucrau cu ziua pe unde apucau şi apoi se îmbătau. Certurile în casa lor erau o obişnuinţă, susţin vecinii. Între cei doi existau neînțelegeri de multă vreme, însă cearta pe care au avut-o sâmbătă a avut urmări grave. Și anume, decesul femeii de 50 de ani. Medicii nu au mai putut face nimic pentru aceasta. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru cercetări, după ce a fost audiat la Parchetul Bălceşti. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea. Fapta a fost anunțată sâmbătă-noaptea. Polițiștii au aflat de crimă chiar de la cel care a comis-o. La fața locului a fost găsit trupul neînsuflețit, plin de vânătăi. Bărbatul și-a bătut concubina până a omorât-o.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea se arată că „La data de 01.10.2018, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile. Probatoriul administrat a relevat faptul că, în seara zilei de 29 septembrie 2018, pe fondul unui conflict spontan, dar şi a consumului de alcool, inculpatul Jurca Achim Ion a exercitat acte de agresiune asupra victimei E.N., concubina sa, lovind-o în mod repetat cu pumnii şi picioarele peste faţă, cap şi corp, rezultând astfel, decesul acesteia”.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror, continuă cercetările.

Politica