duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rădoi: „Poate voi ajunge și eu să o antrenez pe Craiova!”

Selecționerul reprezentativei de tineret regretă că nu a îmbrăcat tricoul alb-albastru, dar e tentat să antreneze pe „Oblemenco”.

Mirel Rădoi a scos capul în fotbalul mare jucând pentru Extensiv Craiova, însă nu a purtat vreodată tricoul Științei. Selecționerul Naționalei U21 nu a ascuns că ar dori să antreneze, la un moment dat, echipa craioveană: „Nu am ajuns ca jucător să evoluez la Universitatea Craiova, dar cine știe ce îmi rezervă viitorul. Momentan e tardiv să vorbim despre o venire a mea la Craiova ca antrenor. Este o echipă mare cu obiective îndrăznețe, o echipă care are nevoie de un antrenor cu experiență. Dar, cine știe, poate la un moment dat, voi ajunge și eu să o antrenez pe Craiova. Momentan eu sunt antrenorul naționalei de tineret și am treaba mea aici”.
Rădoi și-a demonstrat calitățile la cârma reprezentativei de tineret, fiind la un pas să o califice la Euro U21, după ce a bătut principalele rivale, Portugalia și Bosnia. Antrenorul oltean mai are nevoie de 4 puncte din dubla cu Țara Galilor și Liechtenstain pentru a fi matematic calificat la turneul final al Campionaului European.

Politica