luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Derby de Oltenia! „Mergem să jucăm cel mai bun handbal”

Eliminate din Ligă, fetele lui Burcea întâlnesc astăzi Râmnicu Vâlcea, echipă ce s-a fortificat puternic înainte de startul sezonului!

După eșecul de la Koprivnica, craiovencele caută gloria pe plan intern în meciul cu SCM Rm. Vâlcea. Partida, contând pentru cea de-a doua etapă din Liga Florilor, se va juca astăzi, de la ora 17:30, și va fi transmisă live de TVR 1. Bogdan Burcea, antrenorul craiovencelor, a prefațat astfel jocul: „Va fi un meci dificil, un derby oltenesc. Mergem să jucăm cel mai bun handbal, de care suntem în stare, iar dacă acest lucru ne aduce victoria, cu atât mai bine!”
SCM Craiova a început cu dreptul sezonul intern, după ce a întrecut cu 30-22 formația Dunărea Brăila, antrenată de Mitică Berbece, fostul secund al lui Burcea în Bănie. Și SCM-ul din Vâlcea a avut un start bun, după 24-14 pe terenul Gloriei din Buzău. Cine bate astăzi, face maxim de puncte și se alătură formațiilor CSM București și Măgura Cisnădie în fruntea ierarhiei.
Craiovencele trebuie să-și repare moralul după eșecul nescontat de la Koprivnica, unde au fost eliminate din Liga Campionilor de Podravka Vegeta. La Vâlcea, fetele lui Burcea o vor avea ca adversară pe Iulia Dumanska, portărița care a adus primul titlu european în Bănie, Cupa EHF. Pricopi nu va evolua contra Craiovei, fiind accidentată.

Politica