marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Incendiu la o fabrică de prelucrare a lemnului din Severin

Un puternic incendiu a izbucnit, sâmbătă după-amiază, la o fabrică de prelucrare a lemnului din Drobeta Turnu Severin. Nu au fost vicitime, dar focul a produs pagube serioase.

Intervenția pentru stingerea incendiului a fost una dificilă, spun pompierii mehedințeni.

La locul evenimentului au fost mobilizate opt echipaje de pompieri cu şase autospeciale de lucru cu apa şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o autoplatformă. Pentru gestionarea optimă a evenimentul, în teren, s-a deplasat şi grupa operativă a inspectoratului, intervenţia fiind condusă de către prim-adjunctul inspectorului şef.
În sprijin au acţionat şi trei autospeciale din cadrul Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă, precum si o autocisterna din cadrul SECOM. Flăcările au cuprins: acoperişul tip şarpantă cu izolaţie şi învelitoare din tablă pe structură din lemn, pe o suprafaţă de circa 1000 de metri pătraţi, circa 20 metri liniari din banda transportoare, confecţionată din cauciuc, ce alimenta cazanul centralei termice amplasate in interiorul halei, şi diverse instalaţii şi echipamente electrice. Totodată, a fost afectat unul din cele două cazane ale centralei termice”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit acestora, cel mai probabil, focul a izbucnit de la”conductor electric cu izolaţie deteriorată în urma unei acţiuni mecanice sau fizice”.

Politica