duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mistreții distrug recoltele din județ, vâlcenii așteaptă despăgubiri

Porcii mistreți distrug recoltele vâlcenilor, iar oamenii nu au primit până acum despăgubiri. Problema a fost discutată în cadrul ședinței Colegiului Prefectural.

La ședința Colegiului Prefectural, una din problemele analizate, în fapt un subiect al ultimilor ani abordat în dese rânduri, atât de către Instituția Prefectului cât și de către Consiliul Județean Vâlcea, a fost cea legată de distrugerile cauzate de porcii mistreți la recoltele locuitorilor județului. Din materialul prezentat de Garda Forestieră a rezultat, în mod îngrijorător, că nicio persoană nu a fost despăgubită, în condițiile în care pagubele sunt însemnate, ceea ce impune luarea de urgență a unor măsuri”, a spus prefectul de Vâlcea, Florian Marin.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu cere ajutorul ministerelor de resort.
„În aceste conditii am înaintat materiale către Ministerul Mediului dar și al Apelor și Pădurilor, cu propunere de analiză și elaborare a unui act normativ, de competența Guvernului României dar și pentru verificarea eficienței activității instituțiilor cu rol conferit de lege, în gestionarea situației și care se dovedesc a fi imobile și ineficiente”, a mai afirmat prefectul de Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica