marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Edili din Oltenia, incompatibili

Mai mulți foști și actuali reprezentanți ai administrației publice locale din Oltenia au intrat în vizorul ANI, fiind acuzați de incompatibilitate.

Sandu Ioan, în calitate de primar al comunei Perișani din județul Vâlcea, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 15 octombrie 2012 – 30 iunie 2014 deoarece a deţinut simultan funcţia de primar şi pe cea de membru în Consiliul de Administraţie al Şcolii Profesionale Comuna Perişani, Judeţul Vâlcea.

Laurențiu Chivu, fost viceprimar, actual consilier local la Rovinari, Gorj, este acuzat că, în perioada 27 august 2014 – 04 septembrie 2015, a deţinut simultan funcţia de viceprimar şi pe cea de membru în Consiliul de Administraţie al Colegiului Gheorghe Tătărescu Rovinari, fiind astfel în incompatibilitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot în incompatibilitate a fost găsit și Gheorghe Irinel Ungureanu, fost viceprimar și actual consilier local la Drăguțești, Gorj, deoarece, în perioada 29 iunie 2012 – 10 februarie 2014, a deţinut şi exercitat simultan funcţia de viceprimar şi pe cea de administrator unic în cadrul S.C. Virgis Iris S.R.L.

Și un fost consilier local de la Orșova, Mehedinți, a fost acuzat de incompatibilitate. Este vorba despre Andreea Marina Mihai, care, potrivit ANI, în perioada 23 iunie – 03 august 2016, a exercitat simultan funcţia de consilier local şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al Consiliului Local, în cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială Orşova, Judeţul Mehedinţi.

spot_img
spot_img

Politica