Trafic feroviar blocat, după ce un tren regio a lovit un TIR

Date:

Traficul feroviar a fost blocat pe ruta Craiova-Calafat, după ce un tren regio a lovit un TIR, care forțat trecerea la nivel cu calea ferată, în Băilești.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că erau puțini călători la bordul terenului, care au plecat cu mijloace de transport proprii.
„Un tren regio, care circula in direcția Craiova-Calafat, la o trecere la nivel cu calea ferata, in Băilești, a lovit un TIR. Traficul rutier nu este afect,  dar traficul feroviar da. Au fost foarte puțini călători. Au plecat cu mijloace proprii. Nu a fost nevoie de un alt mijloc de transport”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.
Pentru scoaterea autotrenului de pe calea ferată s-a intervenit cu un tractor. „Trenul a acroșat remorca unui autotren, care nu s-a asigurat la o trecere la nivel cu calea ferată la intrare în Gara Băilești. Nu sunt victime, numai remorca autotrenului este puțin avariată. S-a intervinit cu un tractor pentru a trage TIR-ul de pe calea ferată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

„Otravă” la robinet, pe bani, în zeci de localități din Dolj

Bacterii care pot pune sănătatea în pericol și niveluri...

Aladin Georgescu, inspecție la Spitalul din Vânju Mare

Președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut,...

Ponta i-a răspuns lui Mititelu: „Crede că scapă dacă-l pupă în fund pe Iohannis”

Răspunsul fostului premier nu s-a lăsat mult așteptat, după...