Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Trafic feroviar blocat, după ce un tren regio a lovit un TIR

Publicat

pe

Traficul feroviar a fost blocat pe ruta Craiova-Calafat, după ce un tren regio a lovit un TIR, care forțat trecerea la nivel cu calea ferată, în Băilești.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că erau puțini călători la bordul terenului, care au plecat cu mijloace de transport proprii.
„Un tren regio, care circula in direcția Craiova-Calafat, la o trecere la nivel cu calea ferata, in Băilești, a lovit un TIR. Traficul rutier nu este afect,  dar traficul feroviar da. Au fost foarte puțini călători. Au plecat cu mijloace proprii. Nu a fost nevoie de un alt mijloc de transport”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.
Pentru scoaterea autotrenului de pe calea ferată s-a intervenit cu un tractor. „Trenul a acroșat remorca unui autotren, care nu s-a asigurat la o trecere la nivel cu calea ferată la intrare în Gara Băilești. Nu sunt victime, numai remorca autotrenului este puțin avariată. S-a intervinit cu un tractor pentru a trage TIR-ul de pe calea ferată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă.

© 2021. Toate drepturile rezervate.