duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pe podium, la Iași

CSM Drobeta Turnu Severin s-a regăsit pe podiumul de premiere la Cupa României de Judo și la Campionatul Național de Ne-Waza, pentru seniori

Ambele competiții s-au desfășurat zilele trecute la Iași, iar, la Cupa României de Judo, clubul severinean a cucerit medalia de aur prin Krisztina Tătar (- 48 kg), în timp ce colega ei , Andreea Borontiș (-57 kg) a obținut bronzul. În afara podiumului s-a aflat Costel Untaru (-73 kg), clasat pe locul al VII-lea. Tot în Sala Polivalentă din Iași avut loc Campionatul Național de Ne-waza (luptă la sol), unde Tătar (-52 kg) a luat argintul, iar Borontiș (-63 kg) s-a clasat pe 5. La cele 2 competiții au participat peste 100 de judoka, de la 25 de cluburi.

„Cupa României este o competiție oficială din cadrul Federației Române de Judo, dar nu aduce puncte. Din acest motiv, numărul sportivilor participanți nu este așa mare. Sportivele noastre au dat dovadă de seriozitate și au reușit să ia medalii. La ne-waza, ele au fost dezavantajate de categoria de greutate. Tătar, care cucerise aurul la Cupa României, a obținut argintul la ne-waza”, a spus antrenoarea de la CSM Drobeta Turnu Severin, Lena Sterea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica