duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dinamyk s-a oprit în semifinale

Formația craioveană sub 15 ani care a reprezentat Doljul la turneul semifinal a încheiat competiția în această fază, după ce a ocupat doar locul trei în grupa penultimei runde a campionatului național. Dinamyk Craiova, care a și organizat la Podari meciurile din grupa sa semifinală ce au avut loc de vineri până duminică, a izbutit o singură victorie în cele trei partide disputate pentru a stabili echipa care va merge în finala națională.

Trupa craioveană antrenată de Filip Popescu a pierdut primul meci contra lui FCSB cu scorul de 4-0, apoi s-a impus în fața Academiei Dănuț Coman cu 2-0, dar a fost învinsă și în ultimul meci contra lui FC Viitorul cu 2-0. Aceste rezultate i-au adus doar locul trei în grupă, care a însemnat și eliminarea din campionatul național. Totuși, Dinamyk a fost prezentă în primele opt echipe din țară la această categorie de vârstă, ceea ce reprezintă o performanță importantă pentru fotbalul juvenil din Bănie.

În finală s-a calificat FCSB, care a încheiat turneul semifinal de la Podari cu maximum de puncte. Echipa bucureșteană va întâlni în bătălia pentru titlul național formația UTA Arad, câștigătoarea celeilalte grupe a semifinalelor U15 care a avut loc la Suceava. Dinamyk Craiova s-a bazat pe următorii juniori în această fază a campionatului național: Mario Enache, Robert Trușcă, Andrei Pîrvu, Bogdan Firu, Denis Prunaru, Aurelian Ciuculete, Radu Pădurețu, Cercel Alexandru, Robert Geru, Antonio Miuțescu, Bogdan Sucitu, Andrei Ștefănescu, Ionuț Căluțoiu, Flavius Marcu, Christian Diaconescu, Andrei Popa, Șefan Cîrnu, Florin Rezeanu, Alexandru Trușcă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

REZULTATE TURNEU SEMIFINAL 2 U15

 

Vineri, 15 iunie

FC Viitorul – FC Dănuț Coman        3-0

FCSB – Dinamyk Craiova      4-0

Sâmbătă, 16 iunie

FC Dănuț Coman – Dinamyk Craiova       0-2

FC Viitorul – FCSB       2-3

Duminică, 17 iunie

Dinamyk Craiova – FC Viitorul       0-2

FCSB – FC Dănuț Coman       3-2

 

CLASAMENT

  1. FCSB 3 3        0        0        10-4  9
  2. FC Viitorul 3 2        0        1        7-3    6
  3. Dinamyk Craiova 3 1        0        2        2-6    3
  4. FC Dănuț Coman 3 0        0        3        2-8    0

Politica