Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Reţinut după ce a vandalizat sediul Primăriei Fărcăşeşti

Publicat

pe

Un bărbat de 32 de ani din comuna Fărcăşeşti a fost reţinut, vineri, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de distrugere. Acesta a spart geamurile Primăriei Fărcăşeşti, producând un prejudiciu de 2.000 de lei.

Primarul comunei a fost cel care a anunţat poliţia, după ce femeia de serviciu a instituţie l-a sunat, joi dimineaţă şi i-a spus că a găsit ferestrele făcute praf. În interiorul primăriei nu s-a putut intra, gratiile din exterior nepermiţând acest lucru.

„Secţia nr.5 Poliție Rurală Rovinari a fost sesizată de primarul comunei Fărcăşeşti, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au distrus un număr de 6 ferestre de la sediul Primăriei, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei. Din cercetările efectuate de polițiști la faţa locului s-a constatat că nu s-a pătruns în interiorul instituției și nu au fost sustrase bunuri, întrucât ferestrele sunt prevăzute cu grilaje metalice. În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost identificat autorul infracţiunii, un bărbat de 32 de ani, din localitate, fiind dispusă măsura reţinerii persoanei pe o perioadă de 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.