vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Curățenia de vară la CSU Craiova: alt jucător pus pe liber!

Oltenii au oficializat ieri despărțirea de Apostol Popov, însă un alt jucător și-a făcut deja bagajele.

Pe site-ul oficial al clubului, CSU Craiova i-a mulțumit, tradițional, lui Apostol Popov pentru profesionalism, devotament față de culori etc. și i-a urat mult succes în carieră. Ceea ce Jurnalul Olteniei a anunțat de acum o săptămână e aproape să se producă zilele următoare. Adică Andre Santos să fie următorul jucător căruia CSU Craiova să-i mulțumească. Santos nu a rupt gura târgului craiovean, a avut contract până la finalul actualei stagiuni cu opțiune de prelungire pentru club, care nu se arată prea dornic să o activeze.

Mario Rondon, venezueleanul de 32 de ani, care a salvat Gaz Metan Mediaș de la retrogradare, ar fi țintă pentru CSU Craiova, potrivit gsp.ro. Dacă se perfectează o astfel de mutare, situația celorlalți atacanți de careu din lot devine incertă. Atât cea a lui Glavina, cât și a împrumutaților Măzărache și Mihai Roman, jucători de care clubul oltean va căuta să se dispenseze.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Se reunesc pe 17 iunie!

În altă ordine de idei, echipa craioveană se va reuni la data de 17 iunie, urmând ca după câteva zile de antrenamente pe plan local să se deplaseze în regiunea Tirol din Austria pentru cantonamentul din această vară.

Politica