miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Salvamontiștii gorjeni, intervenții în munți

Salvamontiştii din Gorj au avut, sâmbătă, o zi foarte aglomerată. de la primele ore ale dimineții, salvatorii montani au fost solicitați să intervină în mai multe cazuri. Astfel, aceștia au recuperat o familie cu doi copii rămasă blocată cu un autoturism de teren pe un drum dificil din masivul Vâlcan.

Al doilea apel telefonic anunța o persoană accidentată în timp ce se deplasa cu bicicleta în masivul Parâng. Pentru preluarea victimei, în zonă a fost trimisă o ambulanță din Petroșani.

Spre seară, salvamontiștii au fost chemați în zona de creastă a masivului Parâng, unde a fost sesizată dispariția a două persoane dintr-un grup de turiști. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul National Salvamont s-au primit 14 apeluri de urgenta: 5 apeluri pentru Salvamont Gorj, 2 apeluri pentru Salvamont Neamt, 2 apeluri pentru Salvamont Municipiul Brasov, 2 apeluri pentru Salvamont Hunedoara,1 apel pentru Salvamont Petrosani, 1 apel pentru salvamont Sibiu si 1 apel pentru Salvamont Cluj. S-au primit si 26 apeluri prin care se solicitau informatii despre diferite zone montane si trasee turistice.

Politica