miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reprezentantele Craiovei la U11 au ieșit din faza zonală

Campionatul Național de Juniori U11 și-a disputat fazele zonale weekendul trecut, la acestea regăsindu-se și două echipe din Craiova: Dinamyk și Pro Junior. Pro Junior Craiova a luat parte la zona a 4-a, care s-a ținut la Târgoviște, alături de echipele CSM Codlea, ACS Petrolul 52, Chindia Târgoviște, Viitorul Argeș, Metalul Buzău și Young Steaua. Dintre acestea a întâlnit doar trei în faza grupelor, unde a reușit două victorii și o înfrângere, suficient cât să meargă mai departe în finala turneului zonal.

Echipa craioveană a pierdut în primul meci contra gazdelor de la Chindia Târgoviște cu scorul de 5-3, dar și-a revenit apoi impunându-se cu 8-1 în fața lui ACS Petrolul și cu 3-1 contra lui CSM Codlea, rezultate care i-au adus primul loc în grupă și un loc în finala zonei. Aici, a întâlnit câștigătoarea celeilalte grupe, Viitorul Argeș. Juniorii craioveni nu prea au avut șanse în disputa decisivă pentru a merge la turneul semifinal, fiind învinși cu un categoric 5-1.

Cealaltă echipă craioveană prezentă la turneul zonal U11, Dinamyk Craiova a participat la turneul organizat la Râmnicu Vâlcea (zona 6), alături de Interstar Sibiu, AS New Stars, Sport Kids Turnu Severin, SCM Râmnicu Vâlcea, Pandurii Târgu Jiu, CSS Corabia și Primavera Deva. Elevii lui Filip Popescu nu au reușit însă să iasă din faza grupelor, după ce au pierdut un singur meci contra lui Pandurii Târgu Jiu cu 3-2. În celelalte două partide disputate, Dinamyk a câștigat cu 6-0 în meciul cu Primavera Deva și cu 4-2 în cel cu CSS Corabia. Pandurii a câștigat și ea celelalte două partide din grupă (5-2 cu CSS Corabia, 2-0 cu Primavera Deva), astfel obținând prezența în finală. În duelul cu învingătoarea celeilalte grupe, AS New Stars, formația gorjeană a pierdut cu 7-2.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica