joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victimele accidentului din Ungaria au fost identificate

Ministerul Afacerilor Externe anunță că toate cele nouă victime ale accidentului din Ungaria au fost identificate ca fiind de cetăţenie română, trupurile neînsufleţite fiind transportate la morgă pentru efectuarea autopsiei.

Celula de Criză a MAE şi echipa consulară mobilă a Ambasadei României la Budapesta îşi continuă activitatea 24/7, până la finalizarea tuturor demersurilor de repatriere a trupurilor neînsufleţite, scrie Mediafax.

Patru dintre cele nouă persoane decedate ar fi din comuna Micăjudeţul Mureş, potrivit primarului acestei comunităţi, Szekely Ladislau. Acesta a precizat că informaţiile pe care le are nu sunt confirmate încă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit unei înregistrări care a apărut pe reţelele de socializare şi care ar fi făcută de o persoană care a urmărit pe telefonul mobil transmisia live a şoferului microbuzului, acesta s-a filmat în timp ce se afla la volan. Conducătorul auto se uită pe telefonul mobil de mai multe ori, iar în spatele lui, se văd câţiva dintre pasagerii microbuzului.

La un moment dat, şoferul intră pe contrasens şi nu pare să vadă că din faţă vine un camion, iar pe finalul înregistrării, se observă momentul impactului dintre microbuz şi camion.

Politica