vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Câștigătoarea premiului Loto și-a ridicat banii

Femeia de 84 de ani, care a câștigat premiul de categoria I obținut la tragerea Loto 6/49, din data de 15 aprilie, și-a ridicat miercuri câștigul. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Loteriei Române, târgujianca menționând și pentru aceștia faptul că a jucat la Loto pentru a-și ajuta nepoții plecați la muncă peste hotare să revină acasă.

În cursul zilei de miercuri, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătoarea premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminică.

Posesoarea biletului norocos este din Târgu Jiu, are 84 de ani și, de câțiva ani joacă la Loto 6/49, cu speranța că va caștiga și că, în felul acesta, își va putea ajuta nepoții plecați la muncă în străinătate să se întoarcă acasă. Ne-a mărturisit că este convinsă că Dumnezeu o iubește pentru că această mare dorință i s-a implinit. A aflat că este câștigătoare urmărind, în direct, emisiunea „Lozul cel Mare” de duminică, 15 aprilie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Numerele au fost alese la întâmplare, așa cum i-au venit în minte. Ne-a declarat că obișnuiește să joace mereu o singură variantă simplă. Chiar daca a câștigat premiul cel mare, câștigătoarea ne-a mărturisit că va continua să joace, având convingerea că „cine nu joacă, nu caștigă!”, informează Loteria Română.

Politica