duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Înfruntă liderul pe teren propriu

Baschetbaliștii lui Rami Hadar vor avea parte de o partidă dificilă. SCM Craiova va disputa astăzi, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă din Bănie, meciul din etapa a XIX-a a Ligii Naționale, împotriva echipei care se află în acest moment pe primul loc în ierarhie. CSU Sibiu vine la Craiova cu gândul unei victorii, clasamentul fiind foarte strâns la nivelul primelor șase clasate cu o diferență de doar trei puncte între prima poziție și formația de pe locul șase. Formația olteană luptă și ea pentru a prinde play-off-ul direct din top six, iar pentru asta trebuie să câștige și meciurile cu formațiile din jumătatea superioară a clasamentului. În partida precedentă, băieții antrenați de Rami Hadar s-au descătușat cu Dinamo București, pe care au învins-o cu 117-54, dar nivelul partidei de azi va fi unul mult mai ridicat. Cu ultimele transferuri realizate, SCM Craiova trebuie să arate că poate face față și unui adversar mai capabil.

„Întâlnim o echipă foarte atletică, joacă foarte agresiv și jucătorii sunt foarte imprevizibili. Suntem pe un trend ascendent, am fost mulțumiți de băieți, de modul în care au tratat partida de la Dinamo și sperăm să obținem un succes cu CSU Sibiu”, a declarat antrenorul secund Dan Ioan.

Jucătorii sunt încrezători într-o victorie

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei doi baschetbaliști prezenți la conferința de presă ce a prefațat meciul din această seară au încredere că echipa poate face un meci bun astfel încât să păstreze victoria acasă.

„Vom avea un meci greu, însă sunt convins că avem forța să ne impunem. Sper să avem fanii alături de noi și să ne poarte spre un nou succes”, a spus LaMarcus Reed, urmat de Iulian Orbeanu care a declarat că se pregătesc serios pentru acest joc: „Ne pregătim intens ca la ora partidei să fim în formă maximă și sunt convins că vom arăta acest lucru pe teren. Ne dorim o victorie”.

Altfel, în partida tur Craiova a pierdut pe terenul lui CSU Sibiu cu scorul de 108-90. Sibienii sunt neînvinși în ultimele cinci partide, câștigându-le pe toate.

Politica