vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ruşinea Telekom

M-am numărat, luni după-amiază, printre fraierii care n-au avut semnal la telefon, deşi plătesc abonamente umflate companiei de telefonie mobilă Telekom. Mai grav este că operatorul a tratat total neprofesionist această problemă în relaţionarea cu abonaţii. S-a limitat să posteze un mesaj pe pagina oficială de Facebook, cu scuzele de rigoare. Dar cum să intri pe Facebook, dacă n-ai semnal, n-ai pachetul de date activat?

Mai întâi am crezut că e de vină telefonul meu. Aşa că l-am resetat de câteva ori. După aceea, i-am dat direct „stingere”, tot de câteva ori. Ştiu că şi voi aţi făcut la fel!

La un moment dat, şi-a revenit reţeaua! Nervos, în loc să-mi sun familia, să le transmit că sunt OK şi că totul e din cauza operatorului de telefonie, am format repede numărul de relaţii cu clienţii, în speranţa că prind un reprezentant al Telekom pe care să-l pot înjura. După vreo 15 minute, n-am reuşit să ajung să vorbesc cu vreo persoană reală. Când am închis, reţeaua căzuse din nou.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Între timp, pe TV rulau reclamele alea tâmpite cu cât de repede se încarcă video-ul, în reţeaua Telekom. Era incredibil că de atâtea ore nu mergea nimic, eram ca un sinistrat blocat pe acoperişul unei case. Era luni şi mă gândeam doar la câte ştiri or trece pe lângă mine, în acest moment de beznă efectivă! Mă bucuram, pe de altă parte, că această cădere inexplicabilă nu se petrecuse cu o zi înainte, duminică, atunci când a trebuit să acopăr subiectul oribilei crime de la Secţia de Psihiatrie din Slatina. Dragă Telekom, sunt într-o breaslă în care este nevoie să fii conectat la telefon 24/7! E inadmisibil să pierd o ştire, un subiect, lucruri vitale pentru publicul meu doar pentru că dumneavoastră desfăşuraţi nu ştiu ce lucrări! În plus, nici nu anunţaţi, să ştie omul, să-şi ia alt telefon de la altă reţea, să-şi amâne sau să-şi anuleze întâlnirile.

Mi-am mai adus aminte şi că, vara trecută, timp de vreo trei luni, nu le-a mers sistemul de facturare. Erai invitat să pui bani tu, cam cât crezi că ar fi factura, şi când se va fi rezolvat problema, vedem cât mai datorezi.

Ironia face că, după ce aproape jumătate din ziua de ieri am petrecut-o căutând numere de telefon pe care să răspundă direct un operator Telekom, algoritmul Google Adsense face ca pe toate site-urile să-mi intre reclame de la această companie.

Politica