sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Handbalistele rămân concentrate pentru duelurile cu Slatina și Cluj

Până la primul duel cu Lada Togliatti din Cupa EHF, de la începutul lui martie, SCM Craiova mai are de disputat trei meciuri de campionat în decursul unei săptămâni. În proximitate se află cele două jocuri cu formațiile din jumătatea inferioară a clasamentului, CSM Slatina și U Cluj.

Craiovencele se vor deplasa astăzi pe terenul oltencelor de la Slatina, partida fiind programată de la ora 16:10. CSM Slatina este ultima clasată a Ligii Florilor, cu 11 puncte, dar a reușit victorii importante în acest an cu CSM Roman și Corona Brașov, ambele în deplasare. Craiova, în mod normal, nu ar trebui să piardă în jocul de azi, mai ales că se bate cu șanse reale la locul doi și nu își permite pași greșiți cu echipele mai slabe ale campionatului. După întâlnirea de azi, SCM Craiova va juca duminică, de la ora 16.30, pe teren propriu contra lui U Cluj, și aceasta o formație care se bate la retrogradare, ocupând locul 10 cu 14 puncte. Echipa pregătită de Bogdan Burcea și Grigore Albici vrea maximum de puncte din ambele partide și chiar să obțină victorii clare.

Ne așteaptă o partidă grea la Slatina, însă sperăm să obținem o victorie. În partida contra U Cluj, ne dorim ca suporterii noștri să fie alături de noi, să ne susțină, să fie o sală arhiplină, un exercițiu pentru partida din Cupa EHF. Ne dorim aceeași atmosferă extraordinară, 3-4 goluri să le aducă suporterii iar fetele restul. Ne dorim să câștigăm la o diferență cât mai mare, dar va fi un meci dificil în compania unei echipe puternice”, a declarat secundul echipei feminine de handbal a SCM Craiova, Grigore Albici.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andreea Pricopi: „Sperăm să câștigăm toate meciurile până la finalul campionatului”

Jucătoarea Andreea Pricopi, care a împlinit în urmă cu două zile 24 de ani, a spus că SCM Craiova nu trebuie să desconsidere adversarele din aceste două etape și fetele trebuie să intre la capacitate maximă pentru a câștiga.

Sunt meciuri extrem de importante. Chiar dacă suntem cotate cu prima șansă la victorie, asta nu înseamnă nimic. Cu siguranță și adversarele noastre își doresc victoria la fel de mult ca noi. Intrăm în teren concentrate la maxim pentru a obține victoria. Trebuie să ne facem treaba cât de bine putem. Sperăm să câștigăm toate meciurile până la finalul campionatului și să ocupăm locul secund”, a spus Andreea Pricopi.

Politica