miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Polițiștii au prins în flagrant delict 8 persoane

503 poliţişti mehedințeni au acționat, în ultimele 72 de ore, la nivelul întregului județ, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate 287 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere cu 18 aparate radar. În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 133 de evenimente, dintre care 55 au fost sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 30 de infracţiuni, fiind prinse în flagrant delict 8 persoane bănuite. De asemenea, au fost identificate 3 persoane care ar fi comis fapte penale înregistrate inițial cu autor necunoscut. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 514 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la peste 140.000 de lei și au confiscat bunuri în valoare de aproape 1.000 de lei. În ultimele 72 de ore, în urma acțiunilor desfășurate pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere, au fost reținute 32 de permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare auto.

Reamintim tuturor cetățenilor că Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității, fiind pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Prinși beți și fără permis la volan

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 04.02.2018, ora 19:25, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin au oprit pentru control, pe DC7, pe raza comunei Izvoru Bîrzii, o autoutilitară condusă de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Godeanu, județul Mehedinți.

Procedând la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,56 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu-Severin pentru prelevare de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal. La data de 04.02.2018, ora 15:35, polițiștii din Strehaia au depistat un bărbat în vârstă de 38 de ani din Caraș-Severin, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 91, pe raza comunei Bîcleș, fără a poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. La data de 04.02.2018, polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, au depistat un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Tâmna, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Iorga din municipiul Drobeta Turnu Severin, având valabilitatea autorizației provizorie de circulație expirată din data de 13.06.2017.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Politica