vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copil lovit de un autobuz. Şoferul l-a lăsat aproape de casă, nu la spital

Un copil în vârstă de 14 ani a fost lovit de un autobuz, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc, luni după-amiază, în Drobeta Turnu Severin la intersecţia străzilor Crişan cu Păcii.

În loc să cheme ambulanţa, pentru ca medicii să îi acorde asistenţă copilului, şoferul l-a urcat în autobuz şi l-a dus în apropierea locuinţei. Un martor al accidentul a sunat la 112 şi a anunţat Poliţia. Oamenii legii au verificat imaginile suprinse de camere de luat vederi din oraş şi au reuşit să îl depisteze pe şofer la sediul firmei de transport în comun din oraş.

Minorul nu a suferit răni grave, dar reprezentanţii IPJ Mehedinţi au precizat că în acest caz va fi întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 22.01.2018, în jurul orei 14:05, Poliția municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe strada Crișan, la intersecția cu strada Păcii un pieton a fost acroșat de un autobuz. La fața locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autobuz pe strada Crișan, la intersecția cu strada Păcii, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton în vârstă de 14 ani, acroșându-l și accidentându-l ușor, după care a părăsit locul accidentul fără încuviințarea organelor de poliție, fiind depistat la ora 14:50 pe strada Topolniței. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului accidentul ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Mehedinţi.

(foto arhiva, preluare de la adevarul.ro)

Politica