Groapă pe podul care leagă cartierele slătinene Cireaşov şi Satu Nou

Home Actualitate Groapă pe podul care leagă cartierele slătinene Cireaşov şi Satu Nou
Groapă pe podul care leagă cartierele slătinene Cireaşov şi Satu Nou

Placa de beton a podului care leagă cartierele slătinene Cireaşov şi Satu Nou, de pe strada Eroilor, s-a fisurat, joi, groapa apărută fiind umplută cu balast.
Directorul Poliţiei Locale Slatina, Adrian Pop, a afirmat că din acest motiv s-a luat hotărârea instituirii unei restricţii de tonaj, în zonă. Groapa rezultată a fost umplută cu balast de angajaţii Direcţiei Administrarea Străzilor, măsura fiind temporară, până la refacerea pavimentului podului.
„Am avut un apel în Dispecerat de la un cetăţean din Satu Nou care a trecut pe strada Eroilor şi a observat că un colţ al unei plăci de beton care formează pavimentul podului s-a rupt. Au fost acolo colegii noştri pentru a devia circulaţia până când s-a stabilit cât de mare este riscul, iar cei de la Administrarea Străzilor şi Iluminat Public au adus nişte utilaje şi balast pentru a umple golul rămas astfel încât să redea provizoriu circulaţia rutieră. Concomitent, s-a instituit o măsură de limitare a tonajului, în zona respectivă”, a afirmat Adrian Pop.