UPDATE/Cu masina in teava de gaze. Accident la Cosoveni

Update/ Potrivit unor surse, în cea de-a doua mașină implicată în accident se aflau 4 militari americani de la Deveselu, iar aceștia, inclusiv șoferul, se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Până la această oră, IPJ Dolj nu a comunicat naționalitatea persoanelor implicate în accident, nici numărul acestora, nici rezultatele etilotestelor.


O teava de gaze din Cosoveni a fost fisurata in urma unui accident rutier in care au fost implicate 2 masini. O singura persoana a fost ranita usor. Circulatia a fost deviata, iar o echipa Distrigaz a ajuns la fata locului.

Accidentul s-a produs pe DN 6 la intrarea in comuna Cosoveni după ce un sofer nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si a intrat in coliziune cu un autoturism care era angajat intr-o depasire. In urma impactului, ambele masini au ajuns intr-un sant de pe marginea drumului, nu inainte de a lovi o conducta de gaze care s-a fisurat. Pana la sosirea echipajelor de la societatea care livrează gazele naturale in zona, pompierii au asigurat protectia prin perdea de apa, iar circulatia rutiera a fost deviata. Ulterior furnizarea gazelor naturale a fost sistata pentru a putea fi remediata fisura, circulatia rutiera in zona revenind la normal. Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost ranit usor si transportat la spital. Politia a deschis o ancheta in acest caz.

Populare

Recomandări

Paula Seling va fi imaginea Hotelului de Gheață de la Bâlea

Realizatorii Hotelului de Gheață de la Bâlea anunță că...

New Yorkul caută un „țar al șobolanilor”

Biroul primarului Eric Adams caută un „director de atenuare...

Olt. Bătrâni morți în incendiu

Un bărbat, în vârstă de 72 de ani și...

Ultimele emisiuni de titluri de stat pentru populaţie din 2022 vor fi lansate luni

Ministerul Finanţelor lansează de luni noi emisiuni de titluri...