vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

UPDATE/Cu masina in teava de gaze. Accident la Cosoveni

Update/ Potrivit unor surse, în cea de-a doua mașină implicată în accident se aflau 4 militari americani de la Deveselu, iar aceștia, inclusiv șoferul, se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Până la această oră, IPJ Dolj nu a comunicat naționalitatea persoanelor implicate în accident, nici numărul acestora, nici rezultatele etilotestelor.


O teava de gaze din Cosoveni a fost fisurata in urma unui accident rutier in care au fost implicate 2 masini. O singura persoana a fost ranita usor. Circulatia a fost deviata, iar o echipa Distrigaz a ajuns la fata locului.

Accidentul s-a produs pe DN 6 la intrarea in comuna Cosoveni după ce un sofer nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si a intrat in coliziune cu un autoturism care era angajat intr-o depasire. In urma impactului, ambele masini au ajuns intr-un sant de pe marginea drumului, nu inainte de a lovi o conducta de gaze care s-a fisurat. Pana la sosirea echipajelor de la societatea care livrează gazele naturale in zona, pompierii au asigurat protectia prin perdea de apa, iar circulatia rutiera a fost deviata. Ulterior furnizarea gazelor naturale a fost sistata pentru a putea fi remediata fisura, circulatia rutiera in zona revenind la normal. Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost ranit usor si transportat la spital. Politia a deschis o ancheta in acest caz.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica