luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Salvamontiștii gorjeni, solicitări în Rânca

Salvamontiștii gorjeni au lucrat la foc continuu în prima minivacanță din acest sezon. Aceștia au ajutat mai multe persoane care au întâmpinat probleme, opt dintre cazuri fiind mai grave. Potrivit șefului Salvamont Gorj, în trei dintre situațiile înregistrate a fost nevoie de intervenția medicilor ambulanțieri pentru a se asigura transferul accidentaților la spital.

Prima zi de Crăciun a fost o zi plină pentru salvamontiștii gorjeni care au intervenit la opt cazuri în zona Rânca. Unele persoane au prezentat plăgi, altele entorse, fracturi și altele accidente specifice sezonului sporturilor de iarnă. Trei cazuri au fost predate SMURD pentru transport la spital, restul accidentaților dorind să meargă la unitățile spitalicești pentru control de specialitate cu mașinile personale”, a spus Sabin Cornoiu, șeful Salvamont Gorj.

În perioada 23-26 decembrie, în Rânca au fost prezente în jur de 7.000 de persoane, pensiunile și hotelurile fiind ocupate în totalitate. Și pentru Revelion cabanierii au pregătit meniuri alese, turiștii care vor ajunge în zonă urmând să petreacă alte patru zile pline cu surprize.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica