vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Atacați de pisică. O fetiță și tatăl ei, la spital

O fată, în vârstă de 11 ani, și tatăl ei, de 42 ani, au ajuns la spital după ce au fost atacați de pisica bunicului. Felina a devenit agresivă în timp ce aceștia dormeau. Speriat, bătrânul a sunat la Poliția Locală.

Directorul Poliției Locale Slatina, Adrian Pop, a declarat că un incident mai puțin obișnuit a fost înregistrat prin dispeceratul instituției, în data de 24 decembrie, în jurul orei 00.34. Proprietarul unei pisici a sesizat faptul că aceasta, fără un motiv aparent, a devenit agresivă și în timp ce dormeau, a sărit și i-a mușcat pe nepoata sa, în vârstă de 11 ani, și pe fiul său, vârstă de 42 ani. „La fața locului s-a deplasat un echipaj de polițiști locali care au solicitat ambulanța, cele două persoane fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Olt, pentru îngrijiri, minora rămânând internată”, a declarat Pop.

Potrivit acestuia, cei doi au fost mușcați și zgâriați pe mâini însă nu grav.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Directorul medical al SJU Slatina, dr. Cătălin Pătru, a explicat pentru Jurnalul Olteniei că fata și tatăl ei au rămas în spital doar pentru a li se administra vaccinul antirabic: „Sunt internați la Boli Infecțioase, nu este nimic grav. Se face profilaxia antirabică. Sunt 5 doze de vaccin antirabic. Nu necesită alt tip de îngrijiri”.

Politica