vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Admitere la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor este locul celor care vor să învețe cum să devină un antreprenor de succes. Absolvenţii de liceu se pot înscrie în perioada 14-25 iulie 2017, iar admiterea se face în funcţie de media de la bacalaureat. Facultatea oferă o gamă largă de specializări în Craiova, dar şi în Drobeta-Turnu Severin.

 

Craiova:

Management – 38 locuri taxă, 115 taxă ID

Policlinica Buna Vestire Craiova

Marketing – 17 locuri taxă

Economia Comerțului, Turismului şi Serviciilor – 19 locuri taxă

Informatică Economică – 6 locuri buget, 14 locuri taxă

Contabilitate şi Informatică de Gestiune – 45 locuri taxă, 36 taxă ID

Economie şi Afaceri Internaționale – 13 locuri taxă

Economie şi Afaceri Internaționale (în engleză) – 9 locuri buget, 4 locuri taxă

Finanțe şi Bănci – 31 locuri taxă, 44 taxă ID

Finanțe şi Bănci (în engleză) – 11 locuri buget, 9 locuri taxă

 

Drobeta-Turnu Severin:

Management – 7 locuri taxă

Administrarea Afacerilor – 7 locuri taxă

Contabilitate şi Informatică de Gestiune – 10 locuri taxă

Finanţe şi Bănci – 10 locuri taxă

 

Conf. univ. dr. Anca Mehedenţiu (prodecan, FEAA) ne-a vorbit despre relaţia extrem de strânsă pe care facultatea o are cu cu mediul socio-economic: „Primul contact direct cu firma îl au studenţii în anul II de practică obligatorie. Avem şi parteneriate direct cu firme. În felul acesta, studenţii pot să aplice pentru burse private (de exemplu Ford). Procentul de angajabilitate la master este undeva la 60%. Absolvenţii noştri se pot angaja în orice firmă pentru că orice firmă are departament economic”.

Denisa Andrei (studentă, FEAA) spune că cea mai bună decizie de până acum a fost aceea că a ales această facultate. „Nu am ştiut ce-mi doresc, iar această facultate mi-a oferit posibilitatea de a mă integra în orice meserie, mai exact cum să fiu managerul propriei mele afaceri. Cercul de Banking a fost una dintre cele mai interesante activităţi, spre exemplu. Îi sfătuiesc pe viitori mei colegi să se implice în activitățile organizate de FEAA şi, dacă îşi doresc cu adevărat o carieră de succes, trebuie să îşi focalizeze atenția asupra informațiilor oferite de profesori, dar şi pentru a putea beneficia de sprijinul lor”.

Oportunităţi de carieră pentru absolvenţii Facultăţii de Economie şi Administrarea afacerilor: Finanțe, Bănci, Piața de capital, Contabilitate, Audit, Consultanță fiscală, Expertiză contabilă, Administrație publică centrală și locală, IT, Comerț, Turism, Servicii, Afaceri internaționale, Marketing.

Toate informaţiile despre admitere la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor pot fi accesate pe http://www.ucv.ro/; facebook.com/ucvro.

Politica