sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șofer fugar, prins de polițiști

A fugit de Poliție, dar a fost prins și „potcovit” cu patru amenzi. Este vorba despre un tânăr de 29 ani, din orașul Balș, județul Olt.

Acesta a intrat, duminică, în vizorul polițiștilor, în timp ce conducea un Ford Mustang, înmatriculat în județul Caraș Severin.

Polițiștii i-au făcut semn să oprească pentru control, tânărul nu s-a conformat, astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea lui, pe strada Henry Ford, sensul de mers către Cârcea. La sensul giratoriu de la Ford, șoferul a întors cu intenția de a se întoarce spre oraș. Numai că polițiștii i-au tăiat calea și s-a văzut nevoit să oprească autoturismul. Însă el, și un alt tânăr care se afla în mașina sa, au abandondat autovehiculul și au luat-o la fugă. Au fost prinși însă de polițiști. Oamenii legii i-au aplicat șoferului patru amenzi – pentru neoprire la semnalul polițiștilor, pentru că avea permisul de conducere expirat de anul trecut, din 30 august, pentru foliile neomologate pe care le avea pe geamurile din față ale autoturismului și pentru că nu avea la el documentele, nici permisul, nici cartea de identitate – amenzi în valoare totală de 2.755 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica