joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minoră însărcinată, căutată de polițiști

O minoră de 15 ani a fost dată dispărută de către tatăl său, duminică, după ce aceasta a plecat în mod voluntar de acasă și nu a mai revenit până la data sesizării. Adolescenta este însărcinată în luna așasea.

Polișiști din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu au fost sesizaţi, duminică, prin apel la 112, de către un bărbat de 47 de ani, din comuna Runcu, despre faptul că fiica sa, Ana Elena Adina Săvulescu, de 15 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până la data sesizării.

Din discuţiile purtate cu membrii familiei a reieşit faptul că minora este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu. Semnalmente: 1,60 m înălţime, 55 kg, păr şaten lung până la nivelul umerilor, ochi căprui, însărcinată în luna a șasea, fără semne particulare. Nu se cunosc detalii cu privire la articolele de îmbrăcăminte cu care era îmbrăcată minora la data plecării de la domiciliu”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei care pot oferi detalii care pot conduce la găsirea minorei, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Politica