duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un copil a fost transportat la Bucresti cu elicopterul SMURD, după ce a căzut din podul casei

Un copil în vârstă de șapte ani din comuna Fărcașele a fost transportat cu elicopterul SMURD, la un spital din Capitală, marți seară, după ce a căzut din podul casei bunicului său.
Purtătorul de cuvânt al Ambulanței Slatina, Alina Duminică, a declarat că băiatul a ajuns mai întâi la Spitalul Caracal, fiind adus de familie, apoi el a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde medicii au decis să-l transfere la Spitalul „Bagdasar Arseni” din București.
Copilul era conștient, însă are o fractură la coloana vertebrală. El a căzut din podul casei bunicului său, pe o suprafață de beton.
„Este vorba de un copil în vârstă de șapte ani. Pacientul era stabil, conștient. Că diagnostic de transfer către Spitalul «Bagdasar Arseni»: fractură tasare de corp vertebral C7”, a declarat Alina Duminică.
În acest caz, polițiștii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.
„Am fost sesizați de Spitalul Caracal că un minor de șapte ani a căzut din podul locuinței bunicului său, pe o suprafață de beton. Potrivit declarațiilor, băiatul a urcat în pod, s-a dezechilibrat și a căzut. Se fac acte pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul șef Claudia Radu.

Politica