sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Percheziții la Târgu Jiu. Prejudiciul, peste 500.000 de euro, din videochat

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, au efectuat, marţi dimineaţa, 16 percheziții domiciliare la sediile unor societăți comerciale și locuințele unor persoane fizice bănuite de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

În dimineaţa de marţi, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au efectuat 16 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Târgu-Jiu, pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscal. Au fost vizate unele saloane de înfrumusețare ce desfășoară activitatea de videochat şi urma ca zece persoane să fie aduse cu mandat la sediul poliției, pentru audieri. Persoanele au fost audiate, însă nu a fost luată nicio măsură împotriva lor. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Din activitatea infracțională, persoanele vizate ar fi creat un prejudiciu la bugetul statului peste 500.000 de euro. La acțiune participă ofițeri din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Gorj, precum și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica