duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul târgujienilor, Marcel Romanescu, a depus jurământul

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a depus, miercuri, jurământul de învestire în funcție.

Evenimentul a avut loc în sala de consiliu a primăriei, cu participarea autorităților locale, județene, a consilierilor locali, dar și a liderului PNL Ludovic Orban și a deputatului de Gorj, Victor Ponta.

În urma alegerilor parţiale din 11 iunie 2017, locuitorii municipiului Târgu Jiu au ales să le fiu primar pentru următorii trei ani. Le sunt recunoscător pentru aceasta şi îi asigur că mandatul meu va avea două linii directoare: slujirea interesului cetăţenilor şi respectul faţă de lege. Fără excepţie, toţi locuitorii municipiului Târgu-Jiu vor fi trataţi cu tot respectul în mod egal şi nu voi permite nimănui să le afecteze într-un fel drepturile şi libertatea. Mă voi asigura permanent ca relaţia dintre cetăţean şi administraţie să funcţioneze impecabil şi nu voi ezita să curm imediat orice abatere de la lege“, a declarat Marcel Romanescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Președintele PNL, Ludovic Orban, a postat un mesaj pe Facebook, în care a spus că târgujienii vor avea parte de o administrație civilizată, care le va dezolta orașul.

De astăzi, târgujienii vor avea parte de o administrație liberală, civilizată, care le va dezvolta orasul, la fel cum se întamplă în cele mai prospere municipii din România, aproape toate guvernate de primari liberali. Dacă am câștigat în Târgu Jiu, putem câștiga în orice fief al PSD! ”, a scris Orban pe rețeaua de socializare.

Și Victor Ponta a avut cuvinte de laudă la adresa lui Marcel Romanescu, spunând că este un om pe care l-a respectat și de la care a primit, la rândul său, respect.

Candidatul PNL, Marcel Romanescu, a câștigat alegerile de duminică cu un scor de 51,72%, echivalentul a 12.203 voturi.

Politica