sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Polițiștii craioveni au prins în flagrant 4 minori, după comiterea unui furt

Sâmbătă, 24.06.2017, în jurul orei 1245, în urma sesizării primite din partea  unei persoane de sex feminin, A. NIȚĂ , din Craiova, județul Dolj,  cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe bld. 1 Mai, în stația R.A.T.,  situată în imediata apropiere a unei benzinării , un grup de patru minori de etnie rromă s-au apropiat de aceasta și, profitând de un moment de neatenție din partea femeii, fără a întrebuința acte de violență, aceștia i-au sustras geanta pe care o avea lângă ea pe o bancă.
 În resectiva geantă persoana vătămată a declarat că se aflau documente personale și suma de 50 lei.
În temeiul sesizării,  la fața locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică formată din  cadrul Secției 2 Poliție Craiova, care  i-a depistat imediat după comiterea faptei pe cei 4 minori :
D. Ș., de 12 ani,  C. M., de 13 ani, D .F.T., de 10 ani, toți trei din Craiova, respectiv R. G. L., de 11 ani, din Băilești, jud. Dolj, care au sustras geanta persoanei vătămate, au luat banii și au abandonat geanta în Parcul Nicolae Romanescu.
Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 50 lei, a fost recuperat integral decătre polițiștii craioveni și restituit persoanei vătămate.
Oamenii legii au întocmit în cauză acte de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de Parchet.
spot_img
spot_img

Politica