luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un copil de patru ani şi o femeie, răniţi în urma unui accident, în Craiova

B.ȘTEFAN, 30 ani, din comuna Ariceștii Rahtivani, județul Prahova în timp ce conducea, ieri, ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară și semiremorcă, pe Calea București, dinspre D.N. 65 către centru, pe banda I, după intersecția cu strada Drumul Muntenilor, nu s-a asigurat corespunzător la trecerea pe banda II a sensului de mers și a lovit un autoturism care se afla oprit pe banda I de către C.CRISTINEL, 33 ani, din Craiova.
În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe trotuar, unde se afla C.CAMELIA, 36 de ani, din Craiova, accidentând-o.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a craiovencei de 36 de ani, precum și rănirea ușoară a unui minor de 4 ani, care se afla pe bancheta din spate în autoturism, într-un dispozitiv de retenție omologat.
Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au demarat cercetările pentru a se stabili cu exactitate modalitatea de producere a evenimentului rutier, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Politica