luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Juniori U19/ Elevii lui Țurai merg la „zonă”

ACS Drobeta a eliminat reprezentanta Doljului și s-a calificat la turneu zonal al Campionatului Național U19 – Județean (A1).

Dacă jocul din manșa-tur, programat joia trecută, pe Stadionul Termo din Tr. Severin nu s-a disputat, deoarece Viitorul Calafat n-a prezentat, conform regulamentului, carțile de identitate ale propriilor jucători și astfel a pierdut meciul cu 3-0, returul de pe Stadionul Dunărea a fost adjudecat de echipa-gazdă, scor 5-4. La începutul reprizei secunde, Viitorul Calafat conducea cu 3-0 și începea să spere în calificare, însă severinenii au reușit să revină în joc, prin dublele” izbutite de Marian Bratie și Mădălin Lăcustă. „A fost un meci deschis, cu multe ocazii și goluri. Am fost dominați clar în prima repriză, dar jucătorii mei s-au concentrat mai bine în partea secundă, când au reușit să marcheze de 4 ori. Am fost conduși cu 3-0 și 5-2, dar ne-am mobilizat pe final. Mulțumim domnului director Ion Nănuți, de la Liceul Șerban Cioculescu, instituție la care învață acești băieți, pentru că ne-a sprijinit financiar ca să putem face deplasarea la Calafat, la etapa interjudețeană. Sper să avem resurse și pentru faza următoare, iar de la jucători aștept un joc mai bun”, a spus antrenorul severinean Relu Țurai.

Alături de ACS Drobeta, din Oltenia s-au mai calificat doar vâlcenii de la Viitorul Dăești, care au eliminat campioana Sibiului, Măgura Cisnădie (1-1, 3-1). În schimb, reprezentanta Gorjului Știința Turceni a fost eliminată de Jiul Petroșani (0-5, 4-3), iar CSS Caracal de Sporting Pitești (0-6, 3-0). Turneul semifinal va avea loc în perioada 16-19 iunie, iar FRF va anunța miercuri orașele care vor găzdui cele 4 zone.

Policlinica Buna Vestire Craiova
Articolul precedent
Articolul următor

Politica