marți, mai 14, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prinşi dormind în post

În noaptea de 10 spre 11 iunie a.c., poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea – Compartimentul Sisteme de Securitate au desfăşurat o acţiune pe linia Legii nr. 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, verificând 36 de societăţi comerciale asigurate cu pază umană proprie sau prin societăţi specializate de pază.

Acţiunea a avut ca scop verificarea modului de asigurare contra efracţiei a unităţilor, a respectării prevederilor planului de pază, a modului de executare a serviciului de către agenţii de securitate, cunoaşterea sarcinilor de serviciu din consemnul particular si a modului de intervenţie în cazul unui incident în obiectivul păzit.

În urma controalelor efectuate, au fost depistaţi 3 agenţi de securitate care executau serviciul în mod necorespunzător, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 100 de lei şi 300 de lei. De asemenea a fost depistată o societate care nu respecta planul de paza, în sensul că diminuase numărul de agenți de securitate care trebuia să execute serviciul de pază pe schimb, motiv pentru care a fost sanctionată contravențional.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Toţi agenţii de securitate verificaţi, au fost reinstruiţi cu privire la modul de executare a serviciului de pază, precum si cu privire la modul de intervenţie şi sesizare în cazul unui eveniment în obiectivul păzit.

IPJ VÂLCEA

Politica