luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dosar penal pentru un severinean care a luat la pumni „păcănelele”

A pierdut și o grămadă de bani și s-a ales și cu dosar penal. Un bărbat din municipiul Drobeta Turnu Severin care a luat la pumni aparatul de jocuri electronice de necaz că i-a păpat toți banii, va mai avea iarăși de pierdut. El s-a ales cu dosar penal pentru distrugere și riscă o amendă drastică sau chiar închisoarea. Potrivit IPJ Mehedinți , la data de 29.05.2017, poliţiştii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, au identificat un bărbat în vârstă de 41 de ani din municipiu, bănuit de comiterea infracţiunii de distrugere.

În fapt, persoana în cauză, la data de 08.05.2017, în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri de noroc din Drobeta Turnu Severin, prin lovirea cu pumnii, a provocat distrugeri unui aparat slot- machine, cauzând un prejudiciu de aproximativ 4416,61 lei.

Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prins în timp ce fura 8 calorifere metalice

La data de 30.05.2017, ora 03:00, poliţiştii Biroului Ordine Publică, au surprins în flagrant un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți, în timp ce sustrăgea un număr de 8 calorifere metalice, dintr-o magazie situată în zona blocurilor ANL de pe bulevardul Aluniș, din municipiu. Până în prezent, nu s-a identificat persoana vătămată, urmând ca ulterior, să fie stabilit prejudiciul creat.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Infracțiuni la regimul rutier

La data de 29.05.2017, ora 12.10, poliţiştii Postului de Poliție Vînători, pe timpul executării atribuţiilor de serviciu, pe raza de competență, au depistat un bărbat în vârstă de 50 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea pe o uliță sătească un moped neînregistrat și fără a poseda permis de conducere.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal. La data de 29.05.2017, ora 12.35, poliţiştii Postului de Poliție Vânători pe timpul executării atribuţiilor de serviciu, au depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea pe DN 56A, pe raza comunei Vânători un autoturism fără a poseda permis de conducere. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

Politica