luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Numirea lui Radu Ioniţă în funcţia de subprefect de Olt, publicată în Monitorul Oficial

Hotărârea de Guvern privind numirea în funcţia de subprefect al judeţului Olt a lui Radu Ioniţă a fost publicată, în această dimineaţă, în Monitorul Oficial, odată cu cea privind încetarea exercitării acestei funcţii de către „tehnocratul” Ionuţ Cotarcea.

Radu Ioniţă a fost numit, joi, în funcţia de subprefect de Olt, Hotărârea Guvernului fiind publicată în Monitorul Oficial abia astăzi. Reprezentanţii Prefecturii aşteaptă, în acest moment, o adresă oficială din partea Ministerului Administraţiei şi Internelor prin care se va stabili data şi ora la care se va desfăşura învestirea în funcţie a lui Radu Ioniţă, dar şi dacă va fi prezent vreun reprezentant al Guvernului.

Ioniţă îl înlocuieşte pe „tehnocratul” Ionuţ Cotarcea, numit în urmă cu opt luni de către guvernul Cioloş. La începutul săptămânii trecute, Radu Ioniţă a demisionat din ALDE, condiţie necesară pentru a putea ocupa funcţia de subprefect. Odată cu demisia din partid, Radu Ioniţă şi-a pierdut şi calitatea de consilier local în CL Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica