marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tanar craiovean surprins cu droguri

În data de 06.05.2017, în jurul orelor 19.30, politiştii locali cu atribuții de ordine publică, din cadrul Secției ”Unirii” a Poliției Locale a Municipiului Craiova, care efectuau serviciul de patrulare în zona Teatrului Național – Parcarea Subterană, au surprins pe numitul T.A.R., de 21 ani, cu domiciliul în municipiul Craiova, în timp ce scria cu un spray cu vopsea pe zidurile construcțiilor din zona respectivă.

A fost sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 300 lei, potrivit prevederilor Legii nr. 61/1991 actualizată, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Întrucât acesta manifesta un comportament suspect, s-au efectuat procedurile privind controlul corporal sumar, ocazie cu care s-au gasit asupra persoanei respective o tabacheră ce conținea fragmente de materie vegetală de culoare maron (posibil substanță halucinogenă, cu proprietăți psihoactive) și o sticluță cu un conținut incolor, uleios.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Produsele respective au fost reținute și sigilate, totodată fiind întocmite actele legale, urmând să fie predate lucrătorilor B.C.C.O. Craiova pentru continuarea cercetărilor.

 

Politica