luni, mai 27, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, Mehedinți, Olt și Gorj, sub coordonarea procurorilor DIICOT BT Craiova, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au ridicat 25 de pliculețe și 5 grame de substanțe cu efect psihoactiv, precum și 500 grame de materie vegetală ce urmează a fi supusă expertizării, în urma a 25 de percheziții domiciliare, în Dolj și Olt. 6 persoane au fost reținute, anunță Poliția Română.

Polițiștii din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate din Craiova, Mehedinți, Olt și Gorj, sub coordonarea procurorilor DIICOT BT Craiova, au efectuat, marți, 25 percheziții la domiciliare, în județele Dolj și Olt, fiind vizate 23 de persoane bănuite de trafic de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, trafic de droguri de risc și de mare risc.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor 25 de plicuri cu substanțe cu efect psihoactiv, 5 g. de substanțe psihoactive, 500 de g. de materie vegetală verde-oliv, 9 resturi de țigări confecționate, telefoane mobile, 200 de euro și aproximativ 300 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

O femeie și cinci bărbați, toți din județul Dolj au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă, pentru trafic de droguri de risc și de mare risc, respectiv efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive”, anunța, miercuri, Poliția Română.

La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, precum și jandarmi, dar și Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica