luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei accidente rutiere pe bandă rulantă la Mehedinți

În ultimele 48 de ore, au fost înregistrate trei accidente rutiere soldate cu rănirea ușoară a două persoane şi rănirea grava a uneia. Pentru a preveni evenimentele nedorite pe drumurile publice, polițiștii rutieri recomandă tuturor participanților la trafic: atenție sporită! Ieri, 10 aprilie a.c., în jurul orei 11.29, pe DN6 în localitatea Şimian, a avut loc un accident rutier. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr în vârstă de 27 ani, din judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism nu a acordat prioritate de trecere pietonului, în vârstă de 46 de ani, din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi, angajat în traversarea regulamentară a drumului public pe trecerea pentru pietoni, accidentându-l. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a acestuia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În jurul orei 17.15, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Şimian, a condus un autoturism pe D.N.6, în localitatea Şimian, fără a păstra o distanţă corespunzătoare faţă de autotutilitara ce circula regulamentar în faţa sa intrând în coliziune cu aceasta, la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 60 ani. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei pasagere aflată în autoturism. Polițiștii Serviciului Rutier Mehedinţi i-au testat cu aparatul etilotest pe cei doi conducători auto, rezultatul fiind negativ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.În jurul orei 08.45, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Oprişor, în timp ce conduce un autoturism DJ 563, pe raza localității Drincea, din direcția Oprișor – Punghina, a acroșat o persoană de sex feminin în vârstă de 68 de ani, din comuna Punghina, ce traversa neregulamentar.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului ce a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Prins la volan și beat și fără permis

Polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat, de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin pentru recoltare de probe biologice de sânge.

La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii Biroului Rutier Mehedinţi au oprit pentru control, pe Bulevardul Mihai Viteazu, în Drobeta Turnu Severin, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani.Procedând la verificarea acestuia în bazele de date, poliţiştii au constatat că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.Întrucât conducătorul auto emana vapori de alcool, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,70mg/l alcool pur în aerul expirat.Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

Politica