sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Amenzi în valoare de 7.200 lei, aplicate de jandarmi la sfârșit de săptămână

În perioada 7-9 aprilie a.c., efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică, pentru ca manifestările organizate în această perioadă să se desfășoare într-un climat optim de normalitate civică.
Jandarmii au fost prezenți în municipiul Drobeta Turnu Severin și pe raza județului Mehedinți și au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.
În perioada amintită, jandarmii mehedințeni au constatat mai multe abateri de la normele legale în vigoare, aplicând 11 avertismente și 10 amenzi contravenționale. Valoarea amenzilor se ridică la suma de 7.200 lei.
Astfel, sancțiunile aplicate au vizat fapte precum : consumul de băuturi alcoolice în spațiul public neamenajat, provocare și participare la scandal, refuzul legitimării în fața agentului constatator, proferarea de injurii și expresii jignitoare, activități de comerț illicit.
Jandarmeria Mehedinți continuă acțiunile în vederea prevenirii fenomenului contravențional și infracțional și recomandă cetățenilor în caz de urgență să apeleze numărul unic 112 sau să se adreseze cu încredere celei mai apropiate patrule de ordine și siguranță publică, în vederea luării măsurilor legale care se impun, conform legii.

Jandarmeria Mehedinți

Politica