duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dezbaterea pe bugetul Craiovei, programată pentru săptămâna viitoare

Primăria Municipiului Craiova organizează, joi, 23 martie, la ora 14:00, la sediul instituției din str. Al.I. Cuza nr. 7, în sala mare de şedinţe, dezbaterea publică a Proiectului privind Bugetul de venituri şi cheltuieli al municipiului Craiova, pentru anul 2017.

La această dezbatere sunt invitate să participe persoanele fizice şi juridice interesate, în limita locurilor disponibile în sală.

Proiectul este disponibil, pentru consultare, la rubrica „Proiecte de acte normative supuse consultării”, pe site-ul www.primariacraiova.ro. Persoanele fizice sau persoanele juridice interesate pot depune propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectul supus consultării, până la data de 26 martie, la Centrul de Informatii pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, str. Al.I. Cuza nr. 7, prin fax, la numărul 0251.411.561, sau prin e-mail, la adresa [email protected]. Bugetul ar urma să fie aprobat în ședința consiliului local din această lună, care va avea loc în data de 30 martie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bugetul Craiovei este mai mare cu circa 17 milioane de lei față de cel de anul trecut. Astfel, la secțiunea de venituri, municipalitatea a prevăzut suma de 600.801.000 de lei față de 583.150.000 de lei în 2016. Dintre investițiile pentru care sunt preconizate să demareze procedurile de achiziție imediat după aprobarea bugetului, amintim contractul de proiectare plus execuție la Colegiul Național „Carol I” și la Opera Română Craiova, contractul pentru desemnarea unui operator de telefonie care să gestioneze SMS-urile pentru parcarea cu plată, dar și un acord-cadru pentru investițiile pe străzi.

Politica