luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șoferi beţi la volan, pe bandă rulantă, la Mehedinţi

Poliţia Mehedinţi face faţă cu greu la conducătorii auto beţi la volan din judeţ. În ultimele zile comunicatele de presă emise de IPJ Mehedinţi sunt pline de astfel de cazuri. Cazuri rezolvate, deci şoferi prinşi…Dar câţi nu scapă de controlul poliţiei… Iată ultimele cazuri concrete de şoferi prinşi beţi la volan. La data de 10.03.2017, ora 20.30, poliţiştii Serviciului Rutier Mehedinţi au depistat un bărbat, în vârstă de 49 ani, din com. Vânători, jud. Mehedinţi, în timp ce conducea pe Str. Dr. Saidac din Drobeta Turnu Severin, un autoturism.
Fiind testat cu aparatul etilotest acesta a indicat o concentraţie alcoolică de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, sub influenta alcoolului sau a altor substanţe.
La data de 12.03.2017, ora 01:00, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, au identificat un bărbat în vârstă de 29 ani, din aceeaşi localitate ce a condus un autoturism pe strada Veterani nr.7 în parcarea blocului IM3, acroşând două autoturisme ce se aflau staţionate regulamentar.
Procedând la verificarea acestuia în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind în stare vizibilă de ebrietate.
Totodată, acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât şi recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său întocmindu-se dosar penal.
La data de 11.03.2017, ora 19:35, poliţiştii Formaţiunilor de Poliţie Rutieră şi Ordine Publică, din cadrul Poliţiei oraşului Baia de Aramă, au depistat în trafic, pe raza satului Mărăşeşti, un bărbat în vârstă de 40 ani, din oraşul Baia de Aramă, în timp ce conducea un autoturism.
Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentraţie alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, ocazie cu care a fost condus la Spitalul orăşenesc Baia de Aramă, pentru recoltare de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.
La data de 11.03.2017, ora 15.00, poliţiştii Postului de Poliţie Pădina, au depistat un bărbat în vârstă de 49 ani, din comuna Pădina, în timp ce conducea pe DJ 563A, pe raza localităţii Slaşoma, judeţul Mehedinţi un autoturism.
Procedând la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, a fost indicată o concentraţie alcoolică de 0.46 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal.
Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin efectuează cercetări faţă de un bărbat în vârstă de 43 ani care, şi-ar fi însuşit un telefon mobil pierdut.
În urma activităţilor efectuate, la data de 10.03.2017, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au identificat un bărbat în vârstă de 43 ani, din Drobeta Turnu Severin, bănuit că şi-ar fi însuşit un telefon mobil pierdut.
Acesta, la data de 20.12.2016, şi-ar fi însuşit un telefon mobil pierdut de către o persoană de sex feminin, în vârstă de 32 ani din Drobeta Turnu Severin, în zona unei pieţe din municipiu.
Telefonul mobil a fost recuperat integral, şi restituit persoanei vătămate.
Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,însuşirea bunului găsit”.
Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin efectuează cercetări faţă de un bărbat în vârstă de 40 ani care, ar fi sustras un telefon mobil.
În urma activităţilor efectuate, la data de 10.03.2017, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au identificat un bărbat în vârstă de 40 ani, din Drobeta Turnu Severin, bănuit că ar fi sustras un telefon mobil.
Acesta, la data de 22.02.2017, în timp ce se afla în incinta unei societăţi comerciale din Drobeta Turnu Severin, ar fi sustras un telefon mobil ce aparţine unei persoane în vârstă de 61 ani din aceeaşi localitate.
Telefonul mobil a fost recuperat integral, şi restituit persoanei vătămate.
Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
La data de 10.03.2017, ora, 1045, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Orşova, Formaţiunea Rutieră, au depistat un bărbat în vârstă de 43 ani, din comuna Bozovici, judeţul Caraş Severin, în timp ce conducea pe D.N.6 Km.364, o autoutilitară.
Procedând la verificarea acestuia în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că persoana în cauză posedă permis de conducere valid, pentru categoria ,,B”, iar autoutilitara condusă necesită permis de conducere categoria ,,C”, ocazie cu care pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

Politica