duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Campanie antiviolenţă – Respect Word Series – Luptă în ring, nu în stradă”

Clubul Sportiv Power Gym Craiova” va organiza sâmbătă, 1 aprilie 2017, o competiţie sportivă sub sloganul „Campanie antiviolenţă – Respect Word Series – Luptă în ring, nu în stradă”. Concursul este destinat atât sportivilor amatori cât şi sportivilor profesionişti, arbitrajul urmând să fie pe baza regulamentului K-1 şi MMA.

Evenimentul va reuni peste 100 de sportivi din întreaga ţară, urmând să se desfăşoare în incinta Centrului Multifuncţional din Craiova. Menţionăm că, competiţia de amatori va începe de la ora 12.00, iar gala profesionistă de la ora 19.00 şi va fi transmisă live.

Precizăm că, cei mai buni sportivi vor fi selecţionaţi pentru RWS. Cântarul oficial se va organiza vineri, 31 martie 2017, de la cu ora 19.00, în incinta Centrului Mercur.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Partenerii oficiali ai evenimentului sunt: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, Agenţia Media Craiova.org, Fundaţia Anya, Centrul Mercur, RAADPFL Craiova, RAT Craiova, Swat, Armura, Auto FM, Stil Media, Spartan, Fort Security, Emanuel Protect, Civitas, Ambulanţa Almarom, ANCAAR, Verdant, Hanul Domnesc, e-Twow, Doctor Feron.

Bilete pentru Gala “Luptă în ring, nu în stradă” sunt disponibile în Centrul comercial Mercur, începând cu data 20 martie 2017.

Istoric CS „Power Gym Craiova

Clubul Sportiv „Power Gym Craiova” s-a înfiinţat în anul 1991, din dragoste pentru artele marţiale. Iniţial, în cadrul clubului s-au organizat antrenamente de karate, pentru ca în anul 2004, sportivii să fie familiarizaţi cu luptele din gama K-1, MMA şi kickboxing.

Pe data de 31 ianuarie 2010, CS “Power Gym Craiova” a organizat prima competiţie de kickboxing destinată amatorilor, unde au participat 70 de sportivi din toata ţara. Câteva luni mai târziu, pe data de 5 mai 2010, am realizat o altă gală care a reunit, de această dată, sportivi profesionişti kickboxing.

Drept urmare, a devenit o tradiţie să organizăm anual evenimente de top din categoria K-1, din anul 2012, nivelul acestora fiind de categoria premiere, vezi “Gala Local Kombat Bodyguardul”, primul eveniment din România organizat pe un stadion în faţa a 10.000 de spectatori. Tot din acest an, am colaborat cu televiziuni profesioniste cu ar fi PRO TV, Sport.ro.

Următorul eveniment Superkombat a fost gala de inaugurare a Sălii Polivalente din Craiova, din data de 10 noiembrie 2012, în faţa a 6.000 de spectatori.

Tot la capitolul premieră pentru Craiova, putem include “Gala de MMA – Rxf”, ianuarie 2013, urmată, în acelaşi an, tot de un eveniment Rxf – la nivel de premieră ca show de televiziune – Sport.ro.

În anul 2015 a urmat organizarea unui eveniment cu brand propriu Oltenia Power Fight, difuzat pe TVR, absorbit din următorul an de “RESPECT WORLD SERIES”, cu primul eveniment desfăşurat la Madrid şi la Londra, destinat comunităţilor de români, sub contract cu televiziunea DIGI.

În luna noiembrie 2016, am organizat primul eveniment RWS în România, la Piteşti, destinat tinerelor talente, pentru a fi promovaţi pe plan naţional şi mondial.

Revenim în Craiova, unde în 2017, reluăm proiectele sociale din cadrul competiţiei şi galei pe care o susţinem, cea actuală fiind „Campania Antiviolenţă – Luptă în ring, nu în stradă”, punând în valoare de la cele mai mici talente din sporturile de contact, până la cele mai mari care participă să ne susţină.

Menţionăm că la toate evenimentele menţionate mai sus, am ajutat la modul practic prin „Fundaţia Anya” (www.fundatiaanya.ro), diverşi copii şi familii care se aflau în dificultate medicală sau socială.

Ionuţ Pucă

manager CS Power Gym Craiova”

Politica