luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

JUDO/Doană şi Văcaru au cucerit medalii la naţionalele de seniori

Cele două judoka de la CSU Craiova s-au luptat bine pe tatami în cadrul Campionatului Naţional de seniori, desfăşurat între 3 şi 5 martie la Cluj-Napoca. Sportivele pregătite de Mihai Voinea au urcat pe podium, obţinând câte o medalie de argint şi bronz. Floriana Văcaru a fost aproape de aur ajungând până în finala categoriei de +78 kg, dar a cedat în ultimul act şi s-a ales cu distincţia de argint. Amalia Doană a adjudecat medalia de bronz în limitele categoriei 48 kg. Datorită acestor rezultate, clubul CSU Craiova a ocupat locul cinci în clasamentul pe medalii la proba feminină.

“A fost o competiţie bună pentru noi, dar ne aşteptam la mai multe rezultate bune. Am obţinut medalii doar prin Amalia Doană şi Floriana Văcaru, două sportive bune. Cleonia Rîciu era una dintre fetele pe care o mai vedeam pe podium, dar a fost numai pe locul şapte. Ea a venit însă după o accidentare, a avut timp de două săptămâni mâna în ghips şi încă nu s-a refăcut complet. Se putea mai bine, dar asta este, ne mulţumim cu ce am reuşit. În săptămânile următoare o să avem alte competiţii naţionale la alte categorii de vârstă, unde sperăm să obţinem mai multe medalii”, a declarat antrenorul celor două medaliate, Mihai Voinea.

La competiţia de la Cluj-Napoca, Georgiana Renghea, de la CSM Craiova, a mai ocupat locul cinci la +78 kg. Aceasta este pregătită de Adrian Nicola.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica