luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prefectul județului Gorj: „Cetățenii municipiului Târgu Jiu trăiesc în siguranță”

Consilierii județeni au solicitat întrunirea comisiei Autorității de Ordine Publică pentru a explica dacă oamenii mai sunt în siguranță pe stradă. Conform Radio Târgu Jiu, solicitarea vine după ce, în ultima perioadă, au avut loc mai multe incidente violente în stradă. Prefectul județului Gorj, Gheorghe Paraschivu, dă asigurări că aceste scandaluri sunt izolate și nu ar trebui să sperie gorjenii.

„Vreau să vă asigur că cețățenii municipiului Târgu Jiu, că cetățenii județului Gorj trăiesc în siguranță”, a spus prefectul județului Gorj.

Consilierul județean Denisa Șuță a expus această problemă în cadrul ședinței de Consiliu Județean. Ea consideră că membrii Autorității pentru Ordinea Publică ar trebui să explice, într-o ședință extraordinară, ce măsuri s-au luat pentru ca aceste incidente violente să nu mai aibă loc pe străzile din Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Valentin Popa, membru în ATOP, a explicat că Florin Muscălescu, comandantul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, va prezenta un raport luna viitoare. Președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu, dă și el asigurări că aceste conflicte sunt izolate. Raportul IPJ va fi dat publicității când va fi înaintat Consiliului Județean.

Doar săptămâna trecută, mai mulți tineri au ajuns înjunghiați la spital, după un scandal în plină stradă, altul a ajuns după gratii, după ce a alergat un șofer cu un topor, iar doi polițiști au fost agresați în fața unui club din Târgu Jiu.

Politica